IMG-20231122-WA0041.jpg

Najaarsupdate werkzaamheden Lloyd Yard & Babel

Graag informeren wij u over de werkzaamheden rondom het project Lloyd Yard & Babel. In deze update kunt u de benodigde en afgeronde werkzaamheden terugvinden.

Babel

De werkzaamheden aan Babel zijn inmiddels afgerond. Afgelopen weken vonden de opleveringen van woningen plaats.

Lloydkade-20231220090901.JPG

Lloyd Yard

In de verschillende bouwdelen van Lloyd Yard wordt er hard gewerkt om de oplevering begin 2024 mogelijk te maken.
In de kelder wordt momenteel de laatste hand gelegd aan diverse bouwkundige en installatie technische zaken. Zo werken we toe naar een voorschouw half januari en de definitieve oplevering begin februari. In het Kratonblok worden de opnamepunten afgehandeld en worden de installaties ingeregeld. Volgende week vindt er een kijkdag voor de toekomstige huurders plaats. Naar verwachting wordt het Kratonblok medio februari opgeleverd. Bij blok Bali worden de laatste bouwkundige zaken afgerond. Na de kerstvakantie zullen we het sanitair afmonteren en worden de installaties ingeregeld. Ook Bali zal medio februari worden opgeleverd. Het Maasblok volgt enkele weken laten met een verwachte oplevering eind februari.
Bij de blokken Lloyd en Maasvenster staan de werkzaamheden volop in het teken van de afbouwplanning.

IMG-20231122-WA0041.jpg

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie worden er van 23 december tot en met 7 januari geen werkzaamheden uitgevoerd op de bouwplaats van Lloyd Yard. Vanaf 8 januari worden de werkzaamheden weer opgestart. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!